Meklējat darbiniekus?
Mēs jums palīdzēsim!

Saņemt piedāvājumu

Mūsu pakalpojumi

Viņi mums uzticas

Darbaspēka noma

Atkarībā no laikapstākļiem, sezonas un notikumiem viesnīcas un restorāni ir tradicionāli pagaidu nodarbinātības lietotāji. Pasūtījumus var noformēt darba dienā, parakstot darba līgumu elektroniski.

Professions list:
Mēs esam elastīgi un varam atrast jums piemērotāko darbinieku atbilstoši jūsu prasībām. Sazinieties ar mums un saņemiet piedāvājumu.
Lielākā daļa mūsu darbinieku strādā ražošanas uzņēmumos, tāpēc saprotam ražošanas uzņēmumu vajadzības, spējam pielāgoties iknedēļas plānošanas cikliem un apkalpot savus klientus 7 dienas nedēļā, nodrošinot darbiniekus ar darba apģērbu un individuālās aizsardzības līdzekļiem. Mēs darbojamies visās Baltijas valstīs, Nīderlandē un Vācijā. Nepieciešamības gadījumā varam operatīvi noorganizēt darbinieku nogādāšanu objektā.

Professions list:
Darbinieku motivēšana un pareiza mērķu noteikšana, izmantojot KPI (galvenie darbības efektivitātes rādītāji), ļauj mums efektīvi organizēt personāla darbu jūsu biznesa procesu ietvaros. Darba procesu analīze un iegūto rezultātu izvērtēšana ļauj efektīvi izvirzīt uzdevumus un mērķus.

Professions list:
Pakalpojumu nozare ir dinamiska, un daudzi uzņēmumi ir atkarīgi no klientu vajadzībām un projektiem, lai palīdzētu, kad tas visvairāk nepieciešams, reaģējot iespējami ātri un nodrošinot elastīgu sadarbību.

Professions list:
Strādājam ar eksprespiegādēm, lieliem loģistikas uzņēmumiem un 3PL centriem. Mēs uzraugām KPI izpildi un sniedzam priekšlikumus darba procesu uzlabošanai (optimizācija ir galvenais uzdevums), un elektroniskā darba laika uzskaites sistēma ļauj reāllaikā uzraudzīt darbinieku ierašanos darbā un aiziešanu darba dienas beigās.

Professions list:
Būvniecības nozare prasa profesionālu un pieredzējušu darbaspēku, lai nodrošinātu augstas kvalitātes rezultātus. Mūsu personāla atlases uzņēmums palīdz atrast un iznomāt kvalificētus būvniecības speciālistus, sākot no celtniekiem un apdares darbiniekiem līdz elektriķiem un santehniķiem. Piedāvājam elastīgus risinājumus gan īstermiņa, gan ilgtermiņa projektiem, nodrošinot jūsu projektu efektīvu un savlaicīgu izpildi. Sadarbojoties ar mums, jūs iegūsiet uzticamu un profesionālu darbaspēku, kas atbilst jūsu uzņēmuma specifiskajām vajadzībām.

Professions list:
Metālapstrādes nozare ir svarīga rūpniecības daļa, kur augsta precizitāte un kvalifikācija ir būtiski faktori. Mūsu personāla atlases uzņēmums piedāvā plašu kvalificētu speciālistu loku, kas specializējas metināšanā, virpošanā, CNC mašīnu darbībā un citos metālapstrādes darbos. Nodrošinām profesionāļu atlasi un nomu, kas garantē efektīvu un kvalitatīvu darbu izpildi atbilstoši jūsu uzņēmuma specifikācijai. Sadarbojoties ar mums, jūs iegūsiet uzticamu darbaspēku ar pielāgojamu pieeju jūsu ražošanas vajadzībām.

Professions list:

100+

Veicam vairāk nekā 100 interviju dienā.

0

Nav ilgtermiņa saistību, izmantojiet mūsu pakalpojumus tikai nepieciešamības gadījumā.

90%

Ja darbinieks saslimst vai neierodas, mēs viņu aizstājam ar kādu citu pat brīvdienās. Mūsu pakalpojums darbojas 7 dienas nedēļā no plkst. 9 līdz 22.

3/6

3 no 6 pagaidu darbiniekiem paliek strādāt klienta uzņēmumā arī pēc pasūtījuma beigām.

Our clients

Feedback
“MABROCONA UAB”. Deniss Bronšteins, direktors
Feedback
“CITIUM UITZENBUREAU B.V.”, Deivids Džerards Dooper (rīkotājdirektors)
Feedback
“Komesko AG”. Mareks Hirtentrejs (uzņēmējdarbības kontrolieris)
Feedback
“MABROCONA UAB”. Deniss Bronšteins, direktors
Feedback
“CITIUM UITZENBUREAU B.V.”, Deivids Džerards Dooper (rīkotājdirektors)
Feedback
“Komesko AG”. Mareks Hirtentrejs (uzņēmējdarbības kontrolieris)

Meklējat darbiniekus?

Aizpildiet pieprasījuma veidlapu, un mēs ar jums sazināsimies!

    Mēs apstrādājam jūsu personas datus, lai varētu piedāvāt darbu. Papildinformācija ir Personal Data Protection Policy.. Šī vietne ir aizsargāta ar CAPTCHA un piemērojamajiem Google Privacy Policy un Terms of Service noteikumiem.